تحت قفل شدن کورو ویروس ، عشق ذاتی ما به پخت با تمام سختی های ویروس خود افزایش یافته است. ما از شروع غذاهای خام تا نان موز ، بیشتر از گذشته پخت می کنیم. براساس Google Trends ، جستجوهای نان موز ده برابر بیشتر از حد معمول است. این نان موز زیادی است. اما یک مشکل بزرگ وجود دارد: سوپر مارکت ها از مواد ضروری مورد نیاز برای درست کردن یک شیرینی متوسط یا کیک معمولی یا حتی یک بولونیا اسپاگتی فروتنانه استفاده نمی کنند.
اما نترس. چیزهایی در قفسه های سوپر مارکت وجود دارد که به عنوان یک جایگزین باشکوه برای تمام آن مواد اصلی پخت و پخت و پز ، و برخی از آنها ممکن است در کمد آشپزخانه شما مخفی شوند. ما از آنا استوول ، سردبیر ارشد مواد غذایی در Epicurious و Bon Appétit خواسته ایم تا غذاهای مورد نیاز آشپزخانه را به شما پیشنهاد دهد و ما را از طریق پخت و پز با مواد جایگزین راهنمایی کند. چگونه پخت و پز بدون تخم مرغ به همین دلیل وجود دارد که تخم ها یک ماده اصلی در خانه های شیرینی نان هستند. تخم مرغ ها فقط طعم خامه ای خود را به کیک نمی دهند ، بلکه زرده نیز در کمک به امولسیون مخلوط ها و اتصال مواد خود به یکدیگر نقش دارد. تخم مرغ همچنین حاوی پروتئین هایی است که به ساختار کیک شما می دهد. هنگامی که این تخم ها مورد ضرب و شتم قرار می گیرند ، آنها به یک عامل تراز کننده تبدیل می شوند و به وارد کردن هوا به شما کمک می کنند. "شما باید در نظر داشته باشید که عملکردی که اجزای مختلف به یک محصول ارائه می دهند چیست. به عنوان مثال ، خواص تخم مرغ ها باعث می شود تا از آنها در کیک استفاده شود؟ »توضیح داد: اندرو روزنتال ، استادیار علوم غذایی در دانشگاه ناتینگهام. "بعضی از این عملکردها خاصیت امولسیون کنندگی دارند – یعنی توانایی کمک به روغنها یا چربیها برای تشکیل امولسیون با مواد تشکیل دهنده آب ، به عنوان مثال شیر." هر وگان به شما می گوید که شما برای ایجاد مزه خوشمزه به تخم مرغ احتیاج ندارید. کیک ، حتی بیشتر اگر می خواهید دست خود را روی آنها بکشید. نانوائی که در حالت قفل قرار دارند ، ما را با آکوافابا آشنا می کنند.
aquafaba علیرغم نام و نام خانوادگی جالبش ، چیزی غیر از آب نخود نیست – همان آبی که شما در یک قلع ch نخود دریافت می کنید ، و به نظر می رسد آنها جایگزین کامل تخم مرغ سفید برای یک شاه ماهی یا ماکارونی هستند. استوکول می گوید شما می توانید از سه قاشق غذاخوری مایع از یک قوطی نخودچی بدون نمک به عنوان جایگزین یک تخم مرغ استفاده کنید. و اگر نخود به دست ندارید ، جایگزینی تخم مرغ از بذر کتان نیز می تواند کار کند. استولول می گوید: "برای یک تخم مرغ ، سه قاشق غذاخوری آب و یک قاشق غذاخوری تخم کتان را با هم مخلوط کنید ، سپس بگذارید 5 دقیقه استراحت کند تا آن را به خمیر خود اضافه کنید." به WIRED گفت که به احتمال زیاد به ترکیبی از نشاسته ها و پروتئین های موجود در آب نخود که شبیه پروتئین های موجود در تخم ها است ، می رسد. گرچه نشاسته های موجود در aquafaba به تثبیت کف کمک می کند. "تخم مرغ ها در اتصال مواد به یکدیگر بسیار مهم هستند ، همچنین در هنگام ضرب و شتم هوا باعث ایجاد اجسام پخته شده می شوند ، بنابراین باید چیزی را پیدا کنید که جایگزین آن قدرت اتصال شود. استوول توضیح می دهد: "Aquafaba این توانایی را دارد.
به طور مشابه بذر کتان خواص اتصال نیز دارد. به عنوان مثال بیرونی ترین لایه کتان مخصوصاً ژلاتینی است و هنگامی که با آب ترکیب می شود ، به ژلی گلوپی تبدیل می شود. دلیل این امر این است که دانه کتان ، همراه با دانه چیا ، نشاسته تاپیوکا ، نشاسته سیب زمینی و آرد ذرت ، همه انواع هیدروکلوئید هستند – چیزی که هنگام تعامل با آب به ژل تبدیل می شود .چطور می توان بدون آرد پخت ، چه کسی تصور می کرد که چیزی به اندازه آرد فراوان باشد. در طول همه گیری تمام می شود؟ اما آن را دارد. این امر به این دلیل است که طبق اعلام انجمن ملی آسیاب های بریتانیا و ایرلند (NABIM) ، تنها 4 درصد از کل آرد آسیاب شده در فروشگاه ها و سوپر مارکت ها فروخته می شود که اکثر آن به نانوایی ها و سایر تولید کنندگان مواد غذایی فروخته می شود. وی گفت: "معمولاً مصرف کنندگان حدود 3،000 تن آرد در هفته در مغازه ها خریداری می کنند – معادل دو میلیون کیسه 1.5 کیلوگرمی. به طور متوسط ، هر 27.5 میلیون خانوار در انگلیس هر 14 هفته یک کیسه آرد خریداری می کنند. "الکس واگ ، مدیر کل NABIM ، در بیانیه مطبوعاتی گفت. "هم خریداران عادی و هم مصرف کننده معمولاً خیلی بیشتر از حد معمول اقدام به خرید کرده اند. به ناچار ، سهام موجود به سرعت مورد استفاده قرار گرفت و بسیاری از خانوارها قادر به خرید نبودند. " آشکارا پخت بدون آرد کمی مشکل است. بنابراین به جای ایجاد کیک آرد سنتی ، می توانید دست خود را به کیک های بی آرد تبدیل کنید ، که تعداد زیادی از آنها وجود دارد. مسئله این است که بسیاری از آن کیک های بی آرد به تخم مرغ احتیاج دارند که تعداد زیادی از ما آنها را نداریم. استکهول پیشنهاد می کند که به جای کیک بی آرد ، یک پودینگ را پخته کنید. او می گوید: "من عاشق panna cotta هستم ، زیرا ساخت آن یک پودینگ فوق العاده آسان است و همه چیزهایی که نیاز دارید ، خامه و ژله و شکر است." بعضی چیزها هستند که می توانید بدون تخم مرغ و آرد آنها را پخته کنید ، اما اگر نتوانید دستان خود را به آنها بدست آورید ، باید مجدداً به بعضی جادوهای هیدروکلوئید اعتماد کنید – به طور خاص ، استکهول می گوید ، آرد ذرت. اتفاقی که در آن می افتد باعث شگفتی های آشپزی و پخت و پز می شود. استولول برای لایروبی یا پوشاندن کتلت یا گوشت دیگر قبل از سرخ کردن یا قهوه ای شدن برای خورش ، می گوید که آرد ذرت یک جایگزین جامد فراهم می کند. او می گوید: "این سلیقه به راحتی چسبیده و به راحتی خرد می شود ، و به سفت تر شدن سس ها کمک می کند" ، و می افزاید: سس ها یا یک روکس حاوی آرد نیز می توانند با آرد ذرت جایگزین شوند. و قهوه ای ها گزینه عالی دیگری هستند که می توان آرد را برای آرد ذرت جایگزین کرد. به عنوان مثال ، این دستور العمل از Epicurous ، آرد را برای آرد ذرت و پودر کاکائو تبادل می کند تا یک قهوه ای خوشمزه تهیه شود. چگونه پخت نان بدون آرد گندم پخته شود آرد چربی ماده اصلی در هر نوع دستور العمل نان است ، اما شما می توانید بدون آن نان درست کنید. دلیل اینکه آرد گندم برای پخت نان بسیار مهم است به این دلیل است که حاوی مقادیر زیادی پروتئین است که هنگام ترکیب با چیزی مانند آب ، گلوتن ایجاد می کند. گلوتن چیزی است که ساختار لاستیکی آن را نان می دهد. آرد بدون گلوتن نیز به همین خوبی عمل می کند ، اما اگر آردی در خانه ندارید ، ممکن است دانه هایی داشته باشید. استوول می گوید دانه های چیا گزینه های بسیار خوبی برای آرد هستند. اگر آنها را مخلوط کنید ، به یک پودر ریز که مانند آرد گندم معمولی عمل می کند ، پایان می دهید. دانه های چیا برای نان های ضخیم و جویدنی بهتر عمل می کنند به دلیل روشی که در اثر تعامل با آب به ژل تبدیل می شوند. اگر آرد گندم کم مصرف هستید ، اما مقداری از آن را در خانه ذخیره کرده اید ، می توانید از ترکیب دانه های مخلوط چیا و آرد گندم برای ایجاد انواع دیگر خمیر مانند خمیر کوکی استفاده کنید. و اگر در اینستاگرام همه آن نانهای خامه ای را دیدید و به حسادت نان می پردازید ، اما نمی خواهید آنرا به هم بزنید – انتخاب اجزای محدودی برای همه وجود دارد – می توانید این یک هک سازنده نان را امتحان کنید. شما در صورت داشتن اجاق هلندی (یا چیزی که بعضی ها آن را گلدان چوبی می نامند) در واقع به یک نان ساز یا مقادیر زیادی کار دستی به شکل خمیر ورزی نیاز ندارید تا نان درست کند. این به این دلیل است که بخار داخل گلدان باعث می شود تا خمیر بدون پخته زیاد شود زیرا با رطوبت موجود در خمیر در تعامل است. مواد را با هم هم بزنید ، بگذارید استراحت کند ، سپس خمیر را درون فر هلندی ریخته و پخت. بیرون یک تکه طلایی خوب و بدون ورقه طلایی ایجاد می شود. هرگاه بخار به نان برخورد کرد ، باعث می شود نشاسته های داخل خمیر ژلاتین شوند و پوسته ایجاد کنند و به همان اندازه نان فر درست کنند. نیازی به چیدن اجاق گاز نیست. استکهول توصیه می کند که این دستور العمل اجاق هلندی را امتحان کنید. چگونه بدون پختن شکر پخته شوید در بیشتر دستور العمل های پخت و پز ، می توانید قند گرانول را بدون مشکل برای تعویض شکر کرچک تعویض کنید. اگر یک دستور العمل وجود داشته باشد که نیاز به شکر کرچک داشته باشد ، مانند یک شاه ماهی ، یک هک ساده که می توانید از خانه انجام دهید این است که قبل از استفاده از آن قند دانه دانه شده را در یک پردازنده یا مخلوط کن مواد غذایی ببندید زیرا این به شما کمک می کند تا بتوانید راحت تر درون آن حل کنید. تخم مرغ یا اگر تخم مرغ ندارید ، سپس شکر دانه مخلوط شده به خوبی در آبزیان آب حل می شود. شما ماکارونی یا گوجه فرنگی ندارید. حالا چی؟ هیچ چیز راحت تر از یک غذای دلچسب اسپاگتی بولونیا در حین قفل کردن نیست ، اما اگر هنوز در تلاش برای پیدا کردن برخی از پاستا هستید ، استکهول می گوید شاید شما بهتر از این باشید که به فکر چیزهای دیگری باشید که می توانید با سس بخورید به جای ماکارونی. او می گوید: "اگر آرد و تخم مرغ نباشد ، ماکارونی نوعی میز است." "هر نوع برنج یا سایر سبزیجات پخته شده با سس ماکارونی مورد علاقه شما عالی است! یا یک گلدان از گل خامه ای درست کرده و آن را با کاسه های گوشتی و سس یا دستمال خوری بریزید. " البته اگر آرد دارید اما تخم مرغ ندارید ، می توانید ماکارونی خود را فقط با چهار و آب درست کنید. هیچ دستگاه نورد ماکارونی مورد نیاز نیست ، فقط خمیر را درست کنید که فقط دو دقیقه طول خواهد کشید ، سپس با یک پین نورد چرخ کنید و به هر شکلی که دوست دارید برش دهید (یا فقط به صورت تصادفی بروید). این دستور العمل جیمز الیور فقط 15 دقیقه طول می کشد تا آرد خام و پاستا پخته شده آن به پایان برسد. اگر دستور العمل بلژیکی شما خواستار گوجه فرنگی کنسرو شده است چیست؟ استکهول می گوید خوشبختانه می توانید از گوجه فرنگی های تازه نیز استفاده کنید ، فقط مقداری رب گوجه فرنگی را اضافه کنید تا طعم آن بیشتر شود. اما اگر در تهیه گوجه فرنگی تازه از سوپرمارکت یا فروشگاه محلی نیز مشکل دارید و در حال خارش آن سس پوره شده هستید ، می توانید گوجه فرنگی را برای فلفل های بو داده جایگزین کنید. ”پوره [the roasted peppers] تا یکدست شود. آنها یک بافت مشابه و عطر و طعم متفاوت اما اما شیرین نیز می دهند که به جای گوجه فرنگی خوب بازی می کند. " نحوه پخت و پخت و پز بدون هیچگونه تجهیزات بنابراین شما در روحیه هستید تا چیزی شیرین بخورید ، اما هیچ تجهیزات واقعی پخت در خانه ندارید. شما همچنین خودزنی می کنید ، بنابراین نمی توانید فقط چیزی را که نیاز دارید بکشید. به نظر می رسد که در صورت نداشتن تجهیزات لازم برای پخت و پز ، وسایل آشپزخانه ای وجود دارد. اگر جوش زدن ندارید ، پس از استفاده از چنگال استفاده کنید ، همان تأثیر whisking را ایجاد می کند (اما مدت زمان بیشتری طول خواهد کشید). آیا نیاز به آب پرتقال دارید اما آبمیوه گیری ندارید؟ پرتقال ها را به نصف بریزید ، دوباره چنگال قابل اعتماد را بگیرید و همانطور که میوه را درون یک ظرف می ریزید ، آن را پیچ و تاب دهید. پین نورد ندارید ، اما مشروبات الکلی زیادی دارید؟ اگر چاقوهای شما صاف می شود و شما از بینایی درستی برخوردار نیستید ، یک لیوان قهوه قدیمی را بگیرید ، آن را وارونه کنید و با شیارهای خشن مکانی پیدا کنید. شروع به تیز کردن چاقوی خود در این ناحیه خشن کنید. حلقه سرامیکی در زیر لیوان سطح مناسبی برای تیز کردن چاقو است. اگر واقعاً گیر کرده اید و درب بازکن قوطی ندارید ، در اینجا یک هک آشپزخانه برای ناامید کننده واقع شده است. اگر لبه گوجه فرنگی قلع دار را به مقداری بتن بریزید و شروع به مالیدن قوطی در برابر آن کنید ، پس از مدتی قادر خواهید بود تا کنسرو قوطی را فشار داده و درب آن را باز کنید. پنج تا ده دقیقه خوب قلاب زدن در برابر بتن برای کار کردن آن طول می کشد ، بنابراین ، بنابراین عضلات خود را آماده کنید. و اگر روحیه دارید تا چند کیک تزئین کنید ، اما یک کیسه لوله کشی ندارید ، پس یک کیسه فریزر فشرده شده بگیرید ، یک سوراخ در گوشه برش بزنید و کیسه را با بستنی خود پر کنید. در آخر ، استکهول می گوید ، با وجود شرایط دشوار ، توصیه او این است که سعی کنید به جای یک فاجعه ، فکر کنید آشپزی را برای خودتان با مواد محدودی که به عنوان یک چالش سرگرم کننده در دسترس هستند ، قرار دهید. او می گوید: "محدودیت ها ما را مجبور می کند تا خلاق تر باشیم و در این کار آشپزهای بهتری شویم." "از آنجا که احتمالاً شما تمام مواد لازم برای تهیه دستورالعمل را ندارید ، باید روی آن سرخ شوید. از اصل اساسی پیروی کنید و در صورت لزوم جایگزین یا حذف کنید ، و تا زمانی که می خواهید طعم خود را بچینید و طعم خود را بر حسب مورد نیاز بکنید ، باید کار کند. "پوشش Coronavirus از WIRED😓 چگونه coronavirus شروع شد و بعد چه اتفاقی می افتد؟ با توجه به اینکه طرح انگلستان برای حفظ شغل در انگلستان توضیح داده است ، توضیح داده می شود: آیا درآمد جهانی می تواند در مبارزه با تاج ویروس کمک کند؟
🎲 بهترین بازی های ویدئویی و تخته ای برای زوج های خودزنی – WIRED را در توییتر ، Instagram ، Facebook و LinkedIn دنبال کنید
دریافت ایمیل از WIRED ، توجیهی بدون مزخرف خود را در مورد بزرگترین داستان در فن آوری ، تجارت و علم است. در صندوق ورودی خود را هر روز هفته در 12:00 تیز.
با وارد کردن آدرس ایمیل خود ، شما با خط مشی رازداری ما موافقت می کنید
متشکرم. شما با موفقیت در خبرنامه ما مشترک شدید. به زودی از ما خواهید شنید.
متأسفیم ، یک ایمیل نامعتبر وارد کردید. لطفاً تازه کنید و دوباره امتحان کنید.