از آنجا که جزر و مد در غروب می گذرد ، سه مرد مجهز به وسایل غواصی در حال قدم زدن به دریای آزاد هستند. نفر چهارم مراقب است اگر پلیس یا شاهدان را ببیند به آنها هشدار دهد. غواصان در جستجوی حیواناتی با پوست چرمی و کالباس شکل که از زیر صخره ها خزیده می شوند ، در زیر چمن و دریا کمر می خورند: خیارهای دریایی. تا سال 2014 ، این موجودات لاغر و آهسته فقط در طعمه های ماهیگیری در جنوب اسپانیا مورد استفاده قرار می گرفتند ، اما پس از آن این واژه گسترش یافته بود که دیواره های بدن خشک شده آنها ظرافتی به ارزش به نام بیچ دئر و حتی در نظر گرفته شده به عنوان آفروسیاسی در مکانهایی مانند چین بود. ، هنگ کنگ ، سنگاپور و ژاپن. تعداد 10،000 تن خیار دریایی خشک در سطح بین المللی مورد معامله قرار می گیرد ، معادل 200 میلیون حیوان زنده هر سال – و این شامل آبزیان نمی شود. با شروع مجدد خرید خیار دریایی در هند و اقیانوس آرام ، ماهیگیران اسپانیا در حال مسابقه هستند تا موجودات بی حد و حصر را از زیر دریا دور کنند. پشت سر آنها ، خدمه ای از فرصت طلبان کمتر متمایل به دریا وجود دارند: فروشندگان مواد مخدر مشتاق پول در تجارت پررونق هستند.
در حالی که غواصان خیارهای دریایی را یکی یکی جمع می کنند ، یک واحد از نیروی نظامی ارتش اسپانیا در حال تماشای آنها از دور با دوربین های شکاری و تصویر گرما است. خوزه آنتونیو دو لا توره ، رئیس اداره حفاظت از طبیعت (SEPRONA) گاردیا مدنی در کادیز در جنوب غربی اسپانیا ، می گوید: "این مانند یک بازی گربه و موش است." "هنگامی که آنها آنها را از آب بیرون می کشند ، این هنگام مداخله ما خواهد بود." اشتهای چین برای خیار دریایی به قرن ها بر می گردد ، اما تا همین اواخر ، شیلات تجاری محدود به اقیانوس آرام و اقیانوس آرام بود. تقاضای زیاد در میان طبقه متوسط رو به رشد آن ، همه سهام منطقه را در چند دهه گذشته کاهش داده و شیلات را به سمت مدیترانه و شمال شرقی اقیانوس اطلس سوق داده است که در آن شیلات خیار دریایی به طور کلی تنظیم نشده است. یک تحلیل جهانی توسط استیون پورسل ، یک متخصص خیار دریایی در دانشگاه صلیب جنوبی استرالیا ، نشان داد که 70 درصد از صیادهای جهان قبلاً به طور کامل یا بیش از حد مورد بهره برداری قرار گرفتند. برای مثال خیار دریایی پر شور ژاپنی بسیار مورد علاقه در سراسر محدوده طبیعی خود مورد بهره برداری قرار گرفته و توسط اتحادیه بین المللی برای حفاظت از طبیعت (IUCN) در معرض خطر قرار گرفته است. این گونه اکنون در مقیاس وسیع پرورش و پرورش می یابد. در حالی که اقیانوس آرام تا حد زیادی از مزایای کف دریا خود محروم شده است ، اروپا شروع به خرید و فروش بالقوه سودآور خود می کند. ترکیه محدودیت میزان صید سالانه را در 2.500 تن برای سال 2020 به دست آورد و ایتالیا برای ارزیابی سهام موجود خود ، در سال 2018 مهلت قانونی برای تمام ماهیگیری و حمل و نقل خیارهای دریایی اعلام کرد. اما در اسپانیا صید ماهی خیار دریایی تنظیم نمی شود – مگر در منطقه شمالی گالیکش که برداشت گونه های هولوتوریا forskali مجاز است – و بیشتر صید های غیرقانونی در امتداد ساحل جنوبی رخ می دهد. خلیج ها و سواحل صخره ای پناهنده شده ، امکان ابتلا به چند صد حیوان در ساعت را برای غواصان آسان می کند. خیار های موجود ممکن است موجوداتی ساده و ناپسند باشند اما جاروبرقی اقیانوس ها هستند. آنها شاخک های چسبنده خود را در امتداد بستر ماسه ای مسواک می زنند و مخلوطی از سیلت ، جلبک های پوسیده و سایر ذرات زباله را در دهان خود می گذارند. کرمهای خاکی ، خیارهای دریایی مشابه با همتایان سطح زمین خود ، وظیفه بی رحمانه ای را برای بازیافت مواد تجزیه شده و باکتریها و دفع آن به عنوان ماسه تمیز انجام می دهند.
از آنجا که خیارهای دریایی برای تولید مثل به کودهای خارجی متکی هستند ، بهره برداری غیرقانونی می تواند باعث فروپاشی جمعیت محلی شود. نرها اسپرم خود را در آب رها می کنند و ماده ها تخم های خود را به طور یکسان آزاد می کنند و برای رسیدن به لقاح باید به اندازه کافی نزدیک یکدیگر باشند. در مناطقی که حیوانات بالغ بیش از حد صید شده اند ، تعداد معدودی از تخم ها و اسپرم ها رسیدن به یکدیگر دشوار است. تأثیرات آبشار بر اکوسیستم های دریایی طی چند ماه آشکار می شود. Mercedes González-Wangüemert ، زیست شناس مستقر در بندر باستانی Cádiz ، از سال 2004 به مطالعه گونه های خیار دریایی مدیترانه و شمال شرقی اقیانوس اطلس پرداخت و اکنون مدیر تحقیقات یک شرکت آبزی پروری به نام Guatizamar است. یکی از بررسی های میدانی او را به Ria Formosa ، یک تالاب ساحلی محافظت شده در منطقه Algarve در جنوب پرتغال ، که در آن بسیار مورد جستجوی Holothuria arguinensis به طور غیر قانونی برداشت می شود ، برد. به گفته گونزالز-وانگومرت ، یک کیلوگرم خشک از این گونه قهوه ای و نارنجی قهوه ای می تواند حداقل 250 یورو (230 پوند) بفروشد. Holothuria arguinensis می تواند تا 40 سانتی متر رشد کند و به طور معمول در میان مزارع ماسه ، گل و گیاه ساحلی تالاب تغذیه می شود. در یکی از محل های مطالعه ، گونزالز-وانگومرت شوک دید که در تابستان سال 2018 تنها دو فرد در هر هکتار را پیدا کرد و در آنجا فقط شش ماه قبل از آن حدود 200 نفر را مشاهده کرده بود. بخش هایی از تالاب کم عمق که قبلاً پر از گیاهان دریایی پر شده بود اکنون از عمر گیاهان خالی است: "کاملاً در گل پوشانده شده است. اگر کف دست را لمس کنید ، مشاهده چیزی غیرممکن است. " تمام آنچه که باقی مانده است بوی تخم مرغ های فاسد شده توسط باکتری های تولید کننده سولفید هیدروژن در آب اکسیژن شده است .Holothuria arguinensis یکی از پنج گونه خیار دریایی است که از نظر آشپزی در مدیترانه و شمال شرقی اقیانوس اطلس دارای ارزش آشپزی بالایی است. در نتیجه استفاده بیش از حد منطقه ای ، كدیز به طور ناگهانی در سال 2016 به کانون ماهیگیری غیرقانونی تبدیل شد و بسیاری از فرصت طلبان را به دنبال پیروزی سریع جلب كرد. حتی فروشندگان خیابانی که به طور معمول شاهدانه شاهدانه از شمال آفریقا بودند ، از فرصت جدید پریدند و شروع به جمع آوری خیارهای باریک دریا در نزدیکی ساحل کردند. معلوم شد این یک تجارت سودآور اما پر ریسک است.
شیلات دارای مجوز مجاز به گرفتن غذاهای دریایی مانند صدف های تیغ ، ماهی های کوچک ماهی و اختاپوس در امتداد ساحل اندلس است ، اما خیار دریایی خود را درگیر مشکلات قانونی می کند زیرا مردم در اسپانیا نمی خواهند آنها را بخورند. روزنامه La Voz de Cádiz گفت: پلیس محلی در ابتدای تابستان 2016 بیش از یک تن خیار دریایی را کشف و ضبط کرد. از آن زمان ، مداخلات عادی جدید شده اند. د لا توره می گوید که امروزه بیشتر ماهیگیران دارای مجوز هستند که خیارهای دریایی را می گیرند تا خودشان جایزه بگیرند. "بین صید یک حلزون محافظت شده و خیار دریایی که بطور ویژه محافظت نمی شود ، تفاوت وجود دارد. گرفتن [sea cucumbers] همیشه سودمندتر است زیرا مجازات آنقدر زیاد و جدی نیست. " مدنی و پلیس گاردیا اسپانیا در کادیز نظارت خود را در چهار سال گذشته افزایش داده و در حال گشت زنی در ساحل هستند از بهار تا اوایل پاییز وقتی آب گرمتر و آرام تر است و بیشتر برداشت های غیرقانونی اتفاق می افتد. تحقیقات آنها همچنین به پشت بام یک ساختمان مرکز شهر منجر شده است و در ماه مه سال 2019 به یک رستوران چینی که در آن 340 کیلوگرم خیار دریای خشک و نزدیک به 300 دریایی – یک حیوان محافظت شده – آماده صادرات در سطح بین المللی بودند. خیارهای دریایی هنگام زنده ماندن ده برابر وزن بیشتری دارند ، بنابراین ریاضیات تقریباً 18000 فرد به آن اضافه می شود. جرائم جدی ممکن است منجر به جریمه های حداکثر 60،000 یورو (56،000 پوند) شود اما به دلیل عدم اجرای قانون ، هیچ وقت زندان وجود ندارد. بعید نیست اسپانیا همسایگان مدیترانه خود را به زودی دنبال کند و شیلات را به زودی تنظیم کند. "Francisco Javier Gutierrez ، که موفق به دستیابی به این کار می شود ، می گوید:" دولت مرکزی دولت اجازه این کار را نمی دهد زیرا این گونه ها در اسپانیا مورد تقاضا نیستند. " مجوز واردات خیار دریایی به اسپانیا و از آنجا آنها را به چین و ایالات متحده ارسال می کند. شرکت او ، GutierrezAleu M.T. ، خیارهای دریایی و همچنین باله های کوسه را در یک کارخانه صنعتی در جایی از اروپا برداشت و پردازش می کند – وی از افشای این کشور خودداری کرد ، اما دو از چهار گونه ای که این شرکت تبلیغ می کند بومی دریای مدیترانه است. خیار دریایی و باله کوسه تا زمانی که در آبهای اسپانیا گرفتار نشوند ، می توانند از فرودگاه بین المللی مادرید – باراجاس معامله و حمل شوند. گوتیرز می گوید: "این یک بازار بزرگ است" که طی ده سال گذشته محصولات غذای دریایی را به آسیا صادر می کند. وی می گوید ، اما آینده تجارت خیار دریایی نامشخص است. "اگر میزان ماهیگیری تنظیم نشده باشد ، تهدیدآمیز خواهد بود و سرانجام می تواند موجودی خیار دریایی را کاهش دهد." و تقاضا هیچ نشانه ای از کاهش سرعت نشان نمی دهد. در 24 فوریه 2020 ، چین به دلیل بیماری همه گیر Covid-19 ، که به حیوانات وحشی حامل ویروس که در بازاری در ووهان فروخته شده بود ، تجارت و مصرف حیوانات وحشی را ممنوع اعلام کرد. این ممنوعیت موقت ، که انتظار می رود اواخر امسال به قانون منعقد شود ، فقط حیات وحش را که از قبل توسط قانون محافظت می شود و حیوانات زمینی که "دارای اهمیت مهم اکولوژیکی ، علمی و اجتماعی هستند" را شامل می شود. خیار دریایی را نادیده گرفت. کارشناس خیار خیابانی González-Wangüemert معتقد است که آبزیان با استفاده از علم مناسب می توانند یک راه حل پایدار برای استفاده بیش از حد از حیوانات وحشی ارائه دهند. خیارهای دریایی برای حرکت آزادانه و تغذیه نیاز به مناطق بزرگی دارند ، مزارع که در تالابهای ساحلی فعالیت می کنند به طور بالقوه می توانند دسترسی مردم به اقیانوس را قطع کنند تعداد معدودی از آبزی های موفق در مقیاس بزرگ که در نقاط مختلف کره زمین وجود دارند ، عمدتاً در چین ، ماداگاسکار و استرالیا وجود دارد .در سال 2019 ، شرکت گونزالز-وانگومرت مجوز ایجاد جوجه کشی 20 هکتاری را در یک رودخانه در نزدیکی کدیز دریافت کرد هدف: ایجاد اولین خیار دریایی تجاری اروپا مزرعه برای پرورش Holothuria arguinensis. اگرچه زنان در یک رویداد تخم ریزی میلیون ها تخم را آزاد می کنند ، اما تعداد کمی از فرزندان زنده مانده اند. خیار دریایی نوجوانان برای پرواربندی و رشد از مخازن به آب دریا منتقل می شود. گونزالز-وانگومرت می گوید: "بی نظیر بودن از گونه های ما طعم های شبیه به اختاپوس را می طلبد." "خیلی دوستش دارم." موجودات عجیب و غریب با مواد مغذی مملو از مواد مغذی هستند که ممکن است به مبارزه با سلولهای سرطانی کمک کند ، اما به گفته وی ، کاهش اشتها در مصرف کنندگان در اروپا بسیار غیرممکن است. اول از همه ، با چشمان خود غذا می خورید. پوشش کروناویروس از WIRED😓 چگونه coronavirus شروع شد و بعد از آن چه اتفاق می افتد؟ alcohol آیا الکل باعث می شود تاج ویروس؟ بزرگترین اسطوره ها ، شگفت زده – World of Warcraft ، وحشت coronavirus ما را کاملاً پیش بینی کرد
data داده های پرواز مقیاس عظیمی از Covid-19 را نشان می دهد. دنبال کنید WIRED در توییتر ، اینستاگرام ، فیس بوک و لینکدین
دریافت ایمیل از WIRED ، توجیهی بدون مزخرف خود را در مورد بزرگترین داستان در فن آوری ، تجارت و علم است. در صندوق ورودی خود را هر روز هفته در 12:00 تیز.
با وارد کردن آدرس ایمیل خود ، شما با خط مشی رازداری ما موافقت می کنید
متشکرم. شما با موفقیت در خبرنامه ما مشترک شدید. به زودی از ما خواهید شنید.
متأسفیم ، یک ایمیل نامعتبر وارد کردید. لطفاً تازه کنید و دوباره امتحان کنید.